Over Continu

Al ruim 25 jaar stellen wij al onze kennis en kunde in het werk om jou als kandidaat of opdrachtgever een zetje in de rug te geven. Vandaar onze payoff "Let's engineer your career". Wij zijn er voor jou, wij helpen je op weg als je dreigt vast te lopen, daar gaan we voor. Dit doen we op een nuchtere, no-nonsense manier, Hollands ondernemerschap zit in onze genen, want daar voelen wij ons prettig bij. Dat geeft ons energie.

Specialist in de bouw & industrie

Al meer dan 25 jaar zorgen wij ervoor dat specialisten in de bouw en industrie carrière kunnen maken.

Landelijke dekking, regionale expertise

Met regionale kantoren door Nederland, België en Duitsland hebben wij een landelijke dekking, en weten wij dus wat er in jouw regio speelt.

Een persoonlijk aanspreekpunt

Bij ons heb je altijd één persoonlijk aanspreekpunt, samen werken we aan jouw carrière.

Hoe wij dat doen?

Als intermediair voor bouw en industrie zorgen wij er voor dat specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek en logistiek niet alleen een (nieuwe) baan krijgen maar een echte carrière. We bieden zowel mogelijkheden binnen de private als de publieke sector.

Dit doen we door een juiste match te maken tussen werkgever en werknemer, wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan. En door ondersteuning te bieden wanneer je al op je plek zit. Ook dan zijn we er voor je. Want als techneut maak jij ons land groter, sterker, slimmer, duurzamer, mooier. Daarom verdien jij meer. Jouw carrière verdient ruim baan.

Continu geeft je die ondersteuning. Jouw werkterrein is ons werkterrein. De bouw, de industrie. Wij zijn er kind aan huis en kennen iedereen. Dus of je nu wel of niet op zoek bent naar een nieuwe baan, dat maakt niet uit. Jouw carrière verdient elke dag aandacht. Laten we daar samen aan werken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder met jouw vraag. Wij staan je met alle plezier te woord en helpen je, waar mogelijk, graag verder. Samen met jou willen wij werken aan onze en jouw ambities.

Neem contact op