Hello Operator

Als operator heb je een grote verantwoordelijkheid. Of dit nou voor de machine is als machine-operator of voor het proces als procesoperator. Van werken met de handen tot aan werken met je hoofd en alles daartussen in. Eén ding is zeker, jij laat niets aan het toeval over. En dat is precies waarom jij deze baan hebt. Maar ga jij nog iedere dag tevreden naar huis toe?  

Uit onderzoek blijkt dat een veilige werkomgeving, aansprekende producten en wisseling van ploegensysteem 3 belangrijke redenen zijn om een carrièrestap te maken. Hoe zit dat bij jou? Ben jij ook toe aan een nieuwe uitdaging? 

Direct naar alle operator vacatures

>  Veiligheid staat bij jou altijd voorop

Het belangrijkste aan jouw werk als operator is aan het eind van de werkdag gezond en wel naar huis kunnen. Daarom zitten we daar altijd bovenop. Vind jij dat ook de normaalste zaak van de wereld? Dan kunnen we veel voor jou betekenen!

>  Hé dat heb ik gemaakt!

Hoe mooi is het wanneer je met aansprekende producten mag werken? En wanneer je ‘jouw producten’ buiten het werk tegenkomt, wellicht wel gewoon in de supermarkt? Hoe zit dat voor jou?

>  Het perfecte ploegensysteem

Werken in ploegen heeft verschillende voor- en nadelen. Daarom hebben operators vaak een voorkeur. Heb jij ook een bepaald systeem dat perfect bij jouw situatie past? Wij denken graag met je mee en kennen de werkgevers die jou deze ploegen kunnen bieden.

Carriérekansen - start hier je nieuwe operator carrière

Deze operators gingen je voor

En gaan nu tevreden naar huis

Er wordt vanaf moment één naar je geluisterd. In een gezellig en down-to-earth gesprek, besprak ik mijn C.V. en lichtte ik mijn toekomstdoelen toe. Mijn adviseur had direct een aantal werkgevers waar hij me voorstelde en een week later ging ik al op gesprek. Het was meteen raak! Ik zit op een fijne plek en ook nu nemen jullie nog de tijd om te kijken hoe het nu met mij gaat.

Ben Operator

Ik besloot werkervaring op te willen doen toen ik via LinkedIn werd benaderd. Ik voelde mij direct op mijn gemak en kon snel bij bedrijven die mij aanspraken op gesprek. Inmiddels zit ik op mijn plek als technisch operator bij een groot bedrijf!

Gijs Technisch operator

Omdat ik niet kon vinden wat ik zocht, besloot ik het met hulp te proberen. Na een lang maar prettig kennismakingsgesprek lagen al mijn wensen op tafel. Ik kreeg een aantal vacatures aangeboden waarvan er één mijn voorkeur had. Op basis van het profiel wat van mij was geschetst werd ik uitgenodigd. Uiteindelijk werden dit 3 gesprekken welke constant werden begeleid. Ik ben aangenomen en heb het ontzettend naar mijn zin. Ik kan oprecht zeggen dat jullie het beste met mij voor hebben gehad.

Michael Allround operator

Vacatures operator

Bij ons vind je verschillende vacatures operator. Van vacatures procesoperator, vacatures machine operator, vacatures mechanisch operator tot allround operator. Vind hier je nieuwe uitdaging.

Allround operator
  • Eindhoven
  • MBO
Procesoperator Eyrise
  • Veldhoven
  • MBO
Operator (regio Oss)
  • Oss
  • Geen diploma vereist
PROCESTECHNIEK, BIERBROUWEN EN DE JUISTE PROFESSIONAL

Hello Hertog Jan #HelloWork

In deze eerste aflevering van Hello Work schuiven Erik van Gaal van Hertog Jan en Robin Blans van Continu Professionals aan om te praten over: de zoektocht naar een nieuwe bierbrouwer, procestechniek en werken in een authentieke brouwerij.

of beluister de aflevering

Over Ons

 

Wij zorgen ervoor dat je elke dag tevreden naar huis gaat. Wil jij meer voldoening uit je werk als Operator halen? Wil jij meer betrokkenheid van je baas en gezelligere collega's? Wil jij meer verdienen, gavere producten maken of een betere werkomgeving? Mooi, dat kan. Wij zijn er voor je om die stap daadwerkelijk te maken.  

Samen zetten we al je wensen en eisen kritisch op een rij. Dan bespreken we jouw mogelijkheden in de regio. We kijken naar de persoon achter het cv en de cultuur van een bedrijf om een match te maken. Zo zorgen we ervoor dat je voor langere tijd op je plek zit. 

Dus operator, wacht niet langer en neem contact op met je regionale adviseur.

Meer over ons