Hello Operator

Als operator heb je een grote verantwoordelijkheid. Of dit nou voor de machine is als machine-operator of voor het proces als procesoperator. Van werken met de handen tot aan werken met je hoofd en alles daartussen in. Eén ding is zeker, jij laat niets aan het toeval over. En dat is precies waarom jij op deze functie zit. Maar hoe zit deze nou echt? Ga jij nog iedere dag tevreden naar huis toe? 

Uit onderzoek blijkt dat een fijnere werksfeer, vastigheid en betere arbeidsvoorwaarden de drie belangrijkste redenen zijn om een carrièrestap te maken. Hoe zit dat voor jou? Ben jij ook toe aan een nieuwe baan?

Direct naar alle operator vacatures

usp 1

usp 2

usp 3

Carriérekansen - start hier je nieuwe operator carrière

Deze operators gingen je voor

En gaan nu tevreden naar huis

Er wordt vanaf moment één naar je geluisterd. In een gezellig en down-to-earth gesprek, besprak ik mijn C.V. en lichtte ik mijn toekomstdoelen toe. Mijn adviseur had direct een aantal werkgevers waar hij me voorstelde en een week later ging ik al op gesprek. Het was meteen raak! Ik zit op een fijne plek en ook nu nemen jullie nog de tijd om te kijken hoe het nu met mij gaat.

Ben Operator

Ik wist niet wat voor vervolgopleiding ik wilde doen toen ik mijn MBO-4 diploma had behaald voor Technicus Middenkader Mechatronica. Ik besloot werkervaring op te willen doen toen ik via LinkedIn werd benaderd. Ik voelde mij direct op mijn gemak en kon snel bij bedrijven die mij aanspraken op gesprek. Inmiddels zit ik op mijn plek als technisch operator bij een groot bedrijf!

Gijs Technisch operator

Omdat ik niet kon vinden wat ik zocht, besloot ik het met hulp te proberen. Na een lang maar prettig kennismakingsgesprek lagen al mijn wensen op tafel. Ik kreeg een aantal vacatures aangeboden waarvan er één mijn voorkeur had. Op basis van het profiel wat van mij was geschetst werd ik uitgenodigd. Uiteindelijk werden dit 3 gesprekken welke constant werden begeleid. Ik ben aangenomen en heb het ontzettend naar mijn zin. Ik kan oprecht zeggen dat jullie het beste met mij voor hebben gehad.

Michael Allround operator

Vacatures operator

Bij ons vind je verschillende vacatures operator. Van vacatures procesoperator, vacatures machine operator, vacatures mechanisch operator tot allround operator. Vind hier je nieuwe uitdaging.

Over Ons

 

Wij zorgen ervoor dat je elke dag tevreden naar huis gaat. Wil jij meer voldoening uit je klussen halen? Wil jij meer betrokkenheid van je baas en collega's? Wil jij meer verdienen zonder in te leveren op werkzaamheden en collega's? Mooi, dat kan. Wij zijn er voor je om de stap daadwerkelijk te maken. 

Samen zetten we al je wensen en eisen kritisch op een rij en bespreken open jouw mogelijkheden in de regio. We kijken naar de persoon achter het CV en de cultuur van een bedrijf om een match te maken. Samen kijken we vooruit. 

Dus monteur, wacht niet langer en neem contact op met je regionale adviseur.

Naar jouw nieuwe uitdaging