Opdrachtgevers

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Als sparringpartner voor opdrachtgevers in de bouw, industrie en de publieke sector zorgen wij er al meer dan 20 jaar voor dat technisch Nederland duurzaam blijft draaien.

Dit doen we door een juiste match te maken wanneer je op zoek bent naar een nieuwe collega. En door ondersteuning te bieden wanneer het team al compleet is. Onze dienstverlening is op maat. Dus in feite bepaal je zelf wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Dienstverlening op maat

Iedere organisatie en werknemer is uniek en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom passen wij eenvoudig onze dienstverlening aan. Zo staan wij klaar voor zowel het MKB als voor corporate accounts.

Solide basis

Wij gaan voor een solide basis met onze deta-vast constructie. Een langdurige samenwerking tussen werkgever en werknemer.

Landelijke dekking, regionale kennis

Met onze landelijke dekking en regionale kennis weten wij wat er speelt en kennen wij iedereen. Hierdoor kunnen wij een juiste match te maken tussen werkgever en werknemer.

Technisch personeel gezocht?

Neem contact met ons op

Schakel Continu in voor het werven van het juiste technische personeel. Of het nu ter vervanging of ter uitbreiding is, tijdelijk of voor langere tijd. Continu staat voor je klaar.

Neem contact op