Werkgevers

Hello, wij zijn Continu

Als intermediair werken wij al 25 jaar mee aan het realiseren van de groeiambities van werkgevers en professionals in de bouw, infra, techniek, supply chain en publieke sector..

Iedereen wil groeien. Elke organisatie en elke professional vaart bij ambities. Of je nu wilt groeien in je personeelsbestand, in je specialisme of in je afzetmarkt. Hoe je groei ook noemt: 1 ding staat vast. Het gaat om een verandering ten opzichte van nu. En niks menselijks is ons vreemd: verandering is spannend. Voor iedereen. Voor elke organisatie. Verandering vraagt om een beetje lef.

En daar willen wij je graag bij helpen. Wij spreken jouw taal en begrijpen als vertrouwde partner de ambities en doelen van jouw onderneming. Met onze persoonlijke aanpak helpen wij je écht verder als werkgever. Dit doen wij doordacht en vol overtuiging.

Dienstverlening op maat

Iedere organisatie en professional is uniek en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom passen wij eenvoudig onze dienstverlening aan. Zo staan wij klaar om zowel het MKB als corporate accounts te ondersteunen in hun groeiplannen.

Solide basis

Wij gaan voor een solide basis door te bemiddelen in vaste banen. Ons uitgangspunt is altijd de langdurige samenwerking tussen werkgever en professional.

Landelijke dekking, regionale kennis

Met onze landelijke dekking en regionale kennis weten wij wat er speelt en kennen wij iedereen. Met deze unieke kennis maken wij de verbinding tussen de specifieke ambities van werkgevers en professionals.

Technisch personeel gezocht?

Neem contact met ons op

Schakel ons in voor het werven van het juiste technische personeel. Of het nu ter vervanging of ter uitbreiding is, tijdelijk of voor langere tijd. Wij staan voor je klaar.

Neem contact op