Seminar voor Woningcorporatie Interim Professionals

'Fluitend naar je werk'

December 2021 - Bij Continu vinden we het belangrijk dat onze Interim Professionals blijven groeien in hun vak en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarom organiseren wij regelmatig trainingen. Onderstaand lees je alle trainingen die wij het afgelopen jaar hebben georganiseerd voor onze Interim Professionals binnen de Woningcoropraties.

September 2021 - Voor onze Interim Professionals (IP) binnen de Woningcorporaties zijn er in twee events georganiseerd: een webinar in september en een vervolgseminar in oktober '21. Deze events stonden in het teken van 'fluitend naar je werk' gegeven door Huub van Zwieten - Talentfirst.

Huub is gespecialiseerd in trainingen op het gebied van Talentontwikkeling en Persoonlijk Leiderschap. Tijdens de 'fluitend naar je werk' events kwamen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat maakt jou uniek? 
  • Hoe kun jij daar zelf én anderen daarvan profiteren? 
  • En hoe houd je de regie over jouw loopbaan, bestaande uit verschillende stappen en avonturen?

Tijdens het seminar gingen we met elkaar verder in gesprek over je grootste talent en hoe je dit nóg beter in kan zetten. Er werd gesproken over de invloed die werk heeft op je leven, de voordelen van werkzaam zijn als Interim Professional i.p.v vast dienstverband en hoe je je ideale baan kan creëren.

Een geslaagde middag en avond waarin onze IP-ers elkaar beter hebben leren kennen en ervaringen zijn uitgewisseld. 

Ook werken als Interim Professional?

Heb je ervaring binnen de Woningcorporaties? Vind je het interessant om te werken aan verschillende opdrachten bij verschillende corporaties? Bekijk dan nu onze vacatures.

Bekijk vacatures

Het 'Continu ontwikkelen' programma

 

 

September 2021 - Wij bieden onze Professionals binnen de corporatiebranche het 'Continu Ontwikkelen' programma aan. Naast onze samenwerking met Kjenning op het gebied van vakinhoudelijke trainingen, geven wij ook aandacht aan persoonlijke #groei. Zo stond de training Personal Presentation op de planning. Voor de deelnemers een spannende dag, waarbij onze corporate trainer Tamar Wallage hen uitdaagde om uit hun comfortzone te stappen. Mooi om te zien hoe de groep zich kwetsbaar op durfde te stellen. Het resultaat: een dag vol nieuwe inzichten als het gaat om hoe zij overkomen op anderen en hoe ze hier invloed op uit kunnen oefenen.

 Training 'beïnvloeden op maat'

 

10 november, 2021 - Bij Continu Professionals houden we wel van een feestje, zo ook tijdens onze trainingen. Zo hebben onze Interim Professionals binnen de woningcorporatiesector tijdens de training 'Beïnvloeden op maat' hun eigen feestje mogen bouwen. De foto's spreken voor zich! Of er dan ook nog wat geleerd is? Jazeker! Zo weten onze collega Professionals nu precies welke communicatiestijl zij hebben en hoe zij deze af kunnen stemmen op de ander.

Interim Professional: "Ik ben verrast door de hoeveelheid die ik heb geleerd in een relatief korte tijd, zonder een moment het gevoel te hebben gehad in een “klasje” te zitten."

Training 'feedback geven'

8 december 2021 - Hoe mooi is het om vlak voor je eindejaarsgesprek nog een training te krijgen in het geven en ontvangen van feedback? Onze Interim Professionals Woningcorporaties mochten er aan geloven. Een mooie training om te volgen, voordat we binnenkort weer terugblikken op het afgelopen jaar en de doelstellingen gaan bepalen voor 2022. Zoals altijd was het weer een dag vol enthousiasme en binding