Ramses Peppinck nieuwe Chief Commercial Officer

De afgelopen jaren heeft Continu Professionals hard aan de weg getimmerd om een speler van formaat te worden én met succes. In twee jaar tijd zijn er vier overnames gedaan en sinds 2021 zijn ze samen verder gegaan onder de naam Continu Professionals. Daar hoort ook een nieuwe Chief Commercial Officer bij, lees hieronder verder.

Begin dit jaar zijn er flinke digitale stappen gemaakt met de overstap naar Connexys en het nieuwe digitale platform Connect, een innovatief platform waar werkgevers direct inzicht krijgen in de zorgvuldig gescreende professionals.

Sinds 2012 is Ramses eindverantwoordelijke van de marketing afdeling. Met deze ervaring en zijn jaren ervaring in de sales is de stap naar CCO een logisch vervolg. Als CCO is hij verantwoordelijk voor alle sales en marketing activiteiten binnen Continu Professionals. Door deze combinatie kan Continu Professionals sneller stappen gaan maken en de vruchten gaan plukken van de inspanningen van afgelopen jaren.

Het doel voor 2021 als CCO is dan ook: Laten zien wat de toegevoegde waarde is van Continu Professionals op de arbeidsmarkt.

Connect met Ramses via LinkedIn.