Nieuwsbericht: overname mténv

Continu versterkt positie woningcorporatie markt met overname mténv

Continu, één van de bedrijven van House of HR, neemt het Nederlandse bedrijf mténv over. Hiermee versterkt zij haar positie in de woningcorporatie sector.

Jeroen de Bruijn, CEO van Continu, stelt dat ‘de core business van mténv perfect het portfolio van de bestaande gespecialiseerde diensten van Continu aanvult’.
Continu, met het hoofdkantoor gevestigd in Eindhoven, beschikt in Nederland over een netwerk met 13 kantoren. De specialiteit van Continu, dat sinds 2015 deel uitmaakt van House of HR, ligt in het zoeken van specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde en elektro- en installatietechniek. In 2016 werd een eerste kantoor geopend in België, Duitsland volgt dit jaar. Via haar 170 interne medewerkers, verspreid over 14 kantoren (13 kantoren in Nederland en 1 in België-Genk), stelt Continu elke dag 1.300 mensen te werk. 

Mténv

Mténv heeft twintig jaar ervaring in met name de bouw en vastgoedsector, in de civiele techniek en bij diverse woningcorporaties en gemeenten werken professionals aan uiteenlopende opdrachten. Met een team van 40 interne medewerkers wordt vanuit Amsterdam de operatie aangestuurd. Maurik Griep, CEO van mténv, zegt over de overname. “Continu heeft net als wij een ondernemende cultuur die gericht is op ontwikkeling van hoogopgeleide mensen in combinatie met een focus op innovatie en marktgroei. Daarom zijn wij van mening dat er een perfecte match is.”

House of HR

Ook Rika Coppens, CEO van House of HR, is erg enthousiast over de nieuwe acquisitie: Onze strategie van de nichemarkten is volledig in lijn met de positionering van mténv. Door mténv in de groep van House of HR op te nemen, versterken we onze aanwezigheid in Nederland. De groep House of HR biedt hen een forse groeitroef aan.”