Continu Professionals, een teamspeler van formaat

Vorige week werd onze CEO, Seth Winterscheidt, geïnterviewd door Hinke Wever van Flexnieuws. Lees hier het hele interview.

Continu Professionals, een teamspeler van formaat

Van een gespecialiseerde partij, die al 25 jaar bestaat, groeide Continu in twee jaar tijd uit tot een topspeler van formaat met een breed dienstenportfolio, een landelijke dekking en een regionaal netwerk.

Oog houden voor mensen
Die successen zouden eind vorig jaar worden gevierd tijdens het jubileumjaar, maar dat ging niet door vanwege COVID-19. Het gereserveerde geld voor het feest ging naar de Radio 538 actie voor de Voedselbank. “Want ook die solidariteit hoort bij ons,” zegt CEO Seth Winterscheidt.

Solyne overgenomen
Vorige week werd de overname van Solyne getekend. Deze nieuwste parel in de ketting betekent dat Continu vanaf dit moment ook toegang heeft tot opdrachtgevers bij de overheid en semi-overheid. Solyne, voorheen vooral actief vanuit Amsterdam, kan dankzij deze overname gebruik maken van het landelijke vestigingennetwerk van Continu om dichter bij klanten in de regio te zijn. Omgekeerd krijgt Continu toegang tot een geheel nieuw vakgebied en een interessante nieuwe klantenkring.

Schaalvergroting mogelijk maken
“Wij gaan zorgen voor schaalvergroting, door samen een kantoor in Zwolle en Eindhoven te openen. De voormalig aandeelhouders van Solyne blijven actief in de groep; Bas van Eenennaam als directeur Semi Overheid en Jasper Kuiper als directeur Overheid. Zij blijven trouw aan de organisatie en gaan door met wat zij altijd hebben gedaan; zij bepalen de richting in hun vakgebied. Dat is belangrijk bij een overname zoals deze; de kennis en ervaring die Solyne heeft opgebouwd in de publieke sector is vele malen groter dan de onze. Wij kunnen van hen leren en hen faciliteren met IT, backoffice, compliance, certificeringen, marketing en meer. Dat geeft hen de vrijheid om te ondernemen.”

Keuze in contractvorm en loopbaan voor professionals
“Vroeger was Continu gericht op werving en detacheren, waarbij de klant al snel zelf de kandidaat overnam. Kandidaten kunnen nu bij ons kiezen uit detavast contracten, detachering of interim opdrachten. Wij willen groeien, groter worden, optreden als de zaakwaarnemer van de engineers vanuit een plezierig contact. Die wederzijdse samenwerking begint met elkaar zien en begroeten...

Lees hier verder.