(Her)certificatietraject ISO & VCU succesvol

Met gepaste trots mogen wij bekend maken dat Continu Professionals & Continu Professionals - België het ISO 9001:2015 (kwaliteit) en VCU 2011/05 (veiligheid) (her)certificatietraject met succes hebben afgelegd.

Als toonaangevende organisatie kennen wij een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem (ISO 9001-2015). Dit systeem wordt voortdurend gemonitord. Indien wenselijk, nodig of noodzakelijk kunnen onderdelen en processen worden bijgestuurd.

Naast kwaliteit staat ook veiligheid bij ons hoog in het vaandel. Op dagelijkse basis werken er vele professionals op locatie bij onze verschillende opdrachtgevers. Om de veiligheid en welzijn van onze professionals te kunnen waarborgen en het risico op ongevallen tot een minimum te brengen zijn wij VCU gecertificeerd.

Onze collega's zijn VIL-VCU gecertificeerd en voeren met enige regelmaat werkplekinspecties en evaluaties bij onze werkgevers op locatie uit. Aangezien voorkomen nog altijd beter is dan genezen, worden de professionals alsook de werkgevers voorafgaand aan een nieuw project zorgvuldig geïnstrueerd.

Werken aan veiligheid is samenwerken.

Jaap Oomen

Heb je vragen over één van onze certificaten of beleid? Neem dan contact op met Jaap Oomen. Stuur een e-mail

whatsapp met adviseur