Groei House of HR

De Flexmarkt omzetranglijst 2021 is bekend. En House of HR (nr 5), is de enige uitzender in het hoogste omzetsegment die wist te groeien in 2020. Sinds juni 2015 bundelen Continu Professionals en House of HR de krachten en zijn wij onderdeel van de overkoepelende HR-groep.

Het van oorsprong Belgische bedrijf laat zich nog het beste vergelijken met een vloot, waarbij de afzonderlijke onderdelen weliswaar hetzelfde doel hebben, maar in hun dagelijkse werkzaamheden hun eigen koers varen. Dat is ook een van de redenen dat het bedrijf zo succesvol is, meent directeur Rika Coppens. “Ik ga niet vanuit hier, in Roeselare, bepalen of een kantoor in Groningen dit of dat moet doen. Wij hebben vertrouwen in onze mensen.”

Elk van de bedrijven van House of HR heeft zijn eigen niche, maar ze profiteren wel van de omvang en de financiële slagkracht van de holding erboven. “We zijn financieel sterk. Dat zorgde voor veel rust in het bedrijf. Dat hebben we in maart, toen niemand even wist welke kant het opging, ook uitgestraald naar onze klanten: we kunnen wel tegen stootje. Dat gaf een mooie basis.”

De hele Flexmarkt omzetranglijst top 100 van 2021 zien? Klik hier.

 

Over House of HR

House of HR is een snelgroeiende multinational met een sterke ondernemersgeest op het gebied van specialistische werving en consulting, die de talenten en dromen van mensen verbindt met succesvolle bedrijven. 

Accent Jobs is opgericht door Conny Vandendriessche en Philip Cracco in 1995, in Roeselare (Vlaanderen, België). Er is een ongeëvenaarde uitzendmarkt veiliggesteld dankzij een origineel bedrijfsconcept, namelijk het combineren van de kwaliteit van een executive search-bureau met de flexibiliteit van tijdelijke contracten. 

De groep kenmerkt zich door de groeistrategie uit te voeren op basis van zijn ondernemersmodel. Ze zijn vastberaden om impact te hebben op de toekomst van werk en HR-diensten, door het gemak en de snelheid van technologie te combineren met de warmte en het talent van menselijke inbreng.

Samen zijn we sterker en kunnen we het leven van mensen veranderen, baan voor baan, want ... we houden van wat we doen!