Ook in deze tijden blijven wij klaar staan voor jou

Continu tijdens Corona

 

Al 25 jaar stellen wij al onze kennis en kunde in het werk om jou als kandidaat of opdrachtgever een zetje in de rug te geven. Wij zijn er voor jou, wij helpen je op weg als je dreigt vast te lopen, daar gaan we voor. Ook in tijden waarbij er veel van ons en van jullie wordt gevraagd. Het coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep, ook bij Continu. Ook bij ons staat de gezondheid van onze medewerkers, kandidaten, klanten en relaties op één.

Daarom volgen wij de maatregelen van de Nederlandse overheid & RIVM zorgvuldig. Dat betekent dat wij gewoon voor jou klaar staan, zoals we dat al 25 jaar doen maar dan vanuit huis. Wij zijn en blijven bereikbaar via e-mail, telefoon, WhatsApp, Zoom, Skype noem het maar op. Want jouw carrière/organisatie verdient elke dag aandacht, ook in deze tijden!

Natuurlijk focussen we ons op dit moment samen met onze opdrachtgevers ook op het creëren van een veilige, gezonde werkomgeving voor onze externe medewerkers. We staan in contact met iedereen om alles in goede banen te leiden.

Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Ook in deze tijden blijven wij klaar staan voor jou. Benieuwd hoe wij jou ook in deze tijden kan helpen. Neem dan contact met ons op.

Vind jouw adviseur