voor alle deta-vast functies binnen het technische domein

Continu Professionals benoemd tot Integraal Partner van Heijmans

In een prachtige stap vooruit in hun langdurige samenwerking heeft Heijmans, een toonaangevende speler in de bouwsector en vastgoedontwikkeling, Continu Professionals uitgeroepen tot hun Integraal Partner voor alle deta-vast functies binnen het technische domein (UTA) voor de komende drie jaar.

Openbare tender deta-vast vacatures

Heijmans schreef voor het eerst een openbare tender uit voor deta-vast vacatures. Het was een intensief en spannend traject, waar Continu Professionals als Integraal Partner uit de bus is gekomen. Daarnaast zijn verschillende andere detacheerders als focuspartner benoemd voor specifieke deeldomeinen. Dit betekent dat Continu Professionals mag werven voor alle deta-vast UTA vacatures van Heijmans, samen met de betreffende focuspartner.


De samenwerking biedt unieke kansen voor bouw en infra professionals

Deze exclusieve toegang voor Continu Professionals biedt unieke kansen voor professionals die op zoek zijn naar uitdagende functies binnen de bouw, infra of installatietechniek. Heijmans is al tien jaar een gewaardeerd Key Account, waardoor Continu Professionals een optimale begeleiding biedt in het volledige sollicitatieproces.

Heijmans, bekend om zijn innovatieve projecten en bijdrage aan duurzame leefomgevingen, versterkt met deze samenwerking zijn inzet voor het aantrekken van topkwaliteit professionals, ondersteund door de expertise van Continu Professionals.

 Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou bij Heijmans of op zoek naar meer informatie over dit bericht? Neem dan contact op met Ruud van de Weijer, Manager Key Accounts bij Continu Professionals.

Ruud van de Weijer

Telefonisch bereikbaar via 06 - 29 73 17 99 of per mail via r.vd.weijer@continu.nl.

whatsapp met adviseur