Continu is een Great Place To Work

In 2019 zijn we met een enthousiast team aan de slag gegaan om onze cultuur, onze eigenaardigheden, onze gebruiken, onze waarden en alles wat Continu als organisatie bijzonder maakt vast te leggen. Het resultaat was een prachtige Cultural Audit en de officiële certificering tot Great Place To Work.

Eén van de resultaten van het eerste GPTW project was The Voice of Continu, een groot aantal sessies waarin medewerkers vanuit de hele organisatie samen kwamen om hun stem te laten horen over belangrijke onderwerpen zoals flexibel werken, arbeidsvoorwaarden en diversiteit.

Het thema van het GPTW project voor 2020 was daarom snel gekozen: The Voice Of Continu. Op dinsdag 8 september kwamen we met het GPTW team voor het eerst bijeen in een grote vergaderzaal op het hoofdkantoor in Eindhoven. De koffie, fruitsappen en gezonde snacks stonden klaar en de stoelen waren keurig op anderhalve meter afstand van elkaar neergezet. Sommige teamleden waren vorig jaar ook bij het project betrokken en wisten al hoe leuk het is om met Great Place To Work bezig te zijn. De rest werd gedurende de vergadering steeds enthousiaster door de vele grappige, verrassende en inspirerende voorbeelden die voorbij kwamen over het werken bij Continu.

Vol enthousiasme zijn we onze cultuur en alles wat Continu Professionals uniek maakt verder in kaart gaan brengen. En nu mogen wij ons voor het tweede jaar op rij een Great Place to Work noemen. Het was een bewogen jaar met nieuwe uitdagingen op het gebied van werkplezier, daarom zijn wij extra trots op dit mooie resultaat!

Werken bij Continu Professionals?

Wil jij werken bij deze Great Place to Work. Bekijk dan snel onze vacatures.

werken bij