Werken in een dynamische omgeving: dat is werken op Schiphol!


1 pier alleen al is wel honderden meters uitgestrekt met diverse technische installaties

 Terug naar nieuwsoverzicht

Werken in een dynamische omgeving: dat is werken op Schiphol!

23 juli 2019 |

Schiphol. Een stad op zichzelf waarbij je werkgebied zich wel kilometers uitstrekt over de verschillende pieren. Waarbij werkzaamheden variëren van liftopsluitingen tot missende wc-brillen. Werken op Schiphol vraagt niet alleen geduld maar ook zeker een creatief oplossingsvermogen. Bart van Leeuwen werkt sinds april via Continu bij Heijmans op Schiphol. Wij kregen een rondleiding op zijn werkterrein en vroegen hem waarom nou Schiphol en natuurlijk waarom via Continu.

Bart werkt al zo’n 5 jaar samen met Marnix Lavooij (Key Accountmanager bij Continu). Samen hebben ze er voor gezorgd dat Bart bij meerdere opdrachtgevers heeft gewerkt en zodoende elke keer een nieuwe stap in zijn carrière kon zetten. Van monteur naar service coördinator tot werkvoorbereider. Van 5 jaar samenwerking hebben ze al heel wat herinneringen verzameld, en daarnaast een goede band met elkaar opgebouwd!

Bart klopte wederom bij Marnix aan omdat hij toe was aan iets nieuws. En zo geschiedde dat Bart op Schiphol terecht kwam. Waarom die match dan meteen gemaakt was? “Hiervoor werkte ik als werkvoorbereider maar dan op kantoor en ik was toe aan een dynamischere werkomgeving. Ik wilde graag verder ontwikkelen.” Aldus Bart.

Marnix vult aan: “Bart heeft veel technische kennis en legt makkelijk connecties. Daarom leek mij Schiphol voor hem een goede werkomgeving. Daarnaast kan hij zich bij Heijmans op Schiphol verder ontwikkelen en een flinke stap in zijn carrière maken.”

Bart vervolgt: ”Er gebeurt hier zoveel. Zoals je zelf ook wel zag, 1 pier alleen al is wel honderden meters uitgestrekt met diverse technische installaties. De werkzaamheden zijn super afwisselend. Werken op Schiphol vraagt wel een hoop geduld omdat je voor alles een vergunning nodig hebt. Maar dat maakt het juist ook weer uitdagend, als iets bijvoorbeeld zo snel mogelijk opgelost moet worden om het dan toch voor elkaar te krijgen.”

Tijdens de rondleiding voel je het enthousiasme van Bart over zijn nieuwe werkomgeving en functie. Het is dan ook een unieke locatie om te mogen werken. Na 1,5 uur “rondvliegen” op Schiphol liepen wij over van de indrukken. Kun je je voorstellen als je er elke dag mag werken! Zou jij ook graag op Schiphol willen werken? Bekijk dan hier de vacatures of neem direct contact op met Marnix Lavooij!

Dankjewel Bart voor de rondleiding en je input voor dit interview! Namens heel Continu wensen wij je heel veel succes op Schiphol!


Deel dit artikel: