Update: Durf jij de uitdaging aan?


Werken op Schiphol, wie wil dat nou niet?!

 Terug naar nieuwsoverzicht

Update: Durf jij de uitdaging aan?

06 maart 2019 |

Schiphol, een dynamische werkomgeving dat continu in beweging is en als één van de grootste (technische) werklocaties van Nederland wordt gezien met bijna 650.000 werknemers. In ons vorige nieuwsartikel gaven we de eerste sneakpeak over ‘Main contracts 2019’ . Sinds oktober 2018 zijn er reeds in totaal 56 vacatures ingevuld bij Beheer en Onderhoud, 20 bij Projecten en 21 bij Asset Management Support Center.

Continu heeft hier een bijdrage aan geleverd met 10 specialisten (!), waaronder 2 service desk medewerkers, 3 werkvoorbereiders, 3 service monteurs, een documentcontroller en een uitvoerder.

Heijmans heeft een prima voorbeeld gegeven van goed werkgeverschap. Alle toekomstige medewerkers zijn in de aanloop naar de start op 1 maart jl. optimaal geïnformeerd d.m.v. 2 interactieve informatiebijeenkomsten op de vestiging van Heijmans Schiphol waarbij het management zichzelf én de verwachtingen heeft gepresenteerd.

Op 1 maart jl. is de afdeling Beheer en Onderhoud officieel van start gegaan met de eerder genoemde 56 medewerkers en dus ook de meeste Continu specialisten. Een compleet nieuw Heijmans onderdeel is daarmee op Schiphol een feit geworden.

De focus ligt nu op het invullen van de capaciteitsvraag bij de afdeling Projecten, vooralsnog gaat het om kleinschalige projecten, vanaf de bouwvak komen er zeer interessante grote projecten los met een waarde van wel 10 tot 15 miljoen (!).

Er staan momenteel nog ca. 60 vacatures open die Heijmans gefaseerd wil gaan invullen vanaf heden tot medio 2019.

Eind april zullen alle Continu specialisten worden uitgenodigd voor een informele borrel op een interessante locatie op Schiphol. Doel is om de Continu’ers met elkaar te laten kennis te maken en ervaringen te delen.

Wil jij hier ook bij aanwezig zijn als een van de specialisten die via Continu op Schiphol aan de slag gaat? Neem dan snel contact op met Marnix Lavooij voor de actuele vacatures zoals: (chef/leidinggevend) monteurs elektrotechniek en klimaattechniek, werkvoorbereiders elektrotechniek en klimaattechniek, contractbeheerder, projectcoördinator, projectleider, calculator bouw, uitvoerder e, engineer e. Of bekijk de vacaturepagina en solliciteer direct. 


Deel dit artikel: