Even voorstellen


Marnix Lavooij

 Terug naar nieuwsoverzicht

Even voorstellen

15 januari 2019 |

Wie ben ik?

Marnix Lavooij, 48 jaar jong, woonachtig in Hoorn, gelukkig getrouwd en trotse vader van 2 tieners.
Ik haal mijn energie en vitaliteit uit regelmatig sporten, o.a. bootcampen en hardlopen. In mijn persoonlijke en zakelijke leven staan mensen centraal. Mijn grootste passie is het verbinden en ontwikkelen van professionals en het samen realiseren van doelen. Sinds 2000 ben ik commercieel actief in de wereld van arbeidsbemiddeling, voornamelijk in de technische sector op mbo-, hbo-, en wo-niveau. Bij zowel werkzoekenden als opdrachtgevers heb ik inmiddels een groot en actief netwerk opgebouwd.

Mijn specialiteit

Het opbouwen, onderhouden en behouden van lange termijn relaties van zowel kandidaat als opdrachtgever vanuit een sterk onderling commitment en transparante, actieve communicatie. (Installatie)techniek op MBO+, HBO+ niveau bemiddeling van zowel beleidsmatige als operationele rollen. Persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling van kandidaten én collega’s.

Voor jou bereikbaar

Ik ben elke werkdag bereikbaar voor alle vragen rondom dit prachtige contract. Je kunt me zowel via WhatsApp, als via telefoon en e-mail bereiken.

@ m.lavooij@continu.nl

M 06-29 27 90 16

Of vul hier het contactformulier in en ik neem contact met jou op!


Deel dit artikel: