Durf jij de uitdaging aan?


Start nu jouw technische carrière op Schiphol!

 Terug naar nieuwsoverzicht

Durf jij de uitdaging aan?

15 januari 2019 |

Eind augustus van dit jaar werd bekend dat Heijmans als voorkeurskandidaat is geselecteerd in de Schiphol-tender ‘Main contracts 2019’ voor het perceel dat betrekking heeft op Terminal 1 en 2 (met bijbehorende pieren). Met een totale oppervlakte van 515000 m2 brengt dit bijna 150 nieuwe banen met zich mee. Alle voorkomende installaties op het gebied van elektrotechniek, klimaattechniek, werktuigbouwkunde en bouwkunde komen hier aan bod. Continu is de exclusieve partner met Heijmans voor dit mooie traject. 

Schiphol, een dynamische werkomgeving dat continu in beweging is en als één van de grootste (technische) werklocaties van Nederland wordt gezien met bijna 650000 werknemers. Stel je voor. Honderden vakantiegangers melden zich bij de gate maar de deur werkt niet juist meer… spoed! Jij als servicemonteur baant je een weg tussen alle gasten door om zo snel mogelijk de boel weer op de rit te krijgen. Dit is één van de velen uitdagingen die deze mooie opdracht met zich mee brengt die jij als servicemonteur, werkvoorbereider, projectcoördinator, technisch specialist of administratief medewerker aan mag gaan.

Volgende generatie van beheer

Het doel van Heijmans is het onderhoud en beheer te tillen naar de volgende generatie van beheer onderhoud. Hierbij streeft Heijmans naar een partnership met de Schiphol Nederland BV en partners op basis van vertrouwen in elkaars kunde. Het behalen van gestelde doelstellingen m.b.t. verlagen van het aantal storingen, energieverbruik en uitval equipment. Naast onderhoud en beheer is Heijmans ook verantwoordelijk voor de modificaties en projecten binnen het perceel. Extra uitdaging? De dagelijkse bedrijfsvoering van de reiziger mag hierbij niet verstoord worden.

Durf jij de uitdaging aan?

Onder tijdsdruk zelfstandig werken in een 24-uurs omgeving waarbij sterk rekening moet worden gehouden met de voortdurend aanwezigheid van mensen. Hierdoor zal er niet alleen een beroep gedaan worden op je technische kennis maar ook je flexibiliteit en communicatieve vaardigheden.

De grootste uitdaging? De diverse technieken je eigen maken en buiten vertrouwde kaders treden. Denken in technische systemen in plaats van vakdisciplines. Er is namelijk geen systeem dat werk zonder de verschillende vakdisciplines. Inmiddels gingen al 7 techneuten je voor. Durf jij de uitdaging aan?

-----

Continu partner van Heijmans

Heijmans werkt al jaren samen met Continu als vaste partner op het gebied van personeel. Hierdoor herkennen wij ons in de cultuur, werkwijze en visie van Heijmans. Wil jij meer weten over de uitdagingen en mogelijkheden voor jou als techneut bij Schiphol? Dan is Marnix Lavooij (48 jaar uit Hoorn) de aangewezen persoon om jou hierbij te helpen. Als Key Accountmanager, met ruim 20 jaar ervaring binnen de technische arbeidsbemiddeling, is hij in staat jou met zijn expertise van dienst te zijn.

Marnix Lavooij Neem contact op met Marnix via m.lavooij@continu.nl of bel/app via 06-29279016

Of vul hier het contactformulier in en ik neem contact met jou op!

 


Deel dit artikel: