Continu versterkt positie in de industrie door overname van Hartd


Continu, één van de bedrijven binnen House of HR, neemt het Nederlandse bedrijf Hartd over.

 Terug naar nieuwsoverzicht

Continu versterkt positie in de industrie door overname van Hartd

07 januari 2019 |

PERSBERICHT

EINDHOVEN – 24 december 2018

Continu, één van de bedrijven binnen House of HR,  neemt het Nederlandse bedrijf Hartd over. Daardoor versterkt Continu in Nederland haar positie in de sectoren machinebouw, metaal, elektro en installatietechniek. 

De specialiteit van Continu, dat sinds 2015 deel uitmaakt van House of HR, ligt in het zoeken van specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde en elektro- en installatietechniek. In 2016 werd een eerste kantoor geopend in België, Duitsland volgt komend jaar. Om de positie op de Nederlandse markt nog te versterken neemt Continu nu Hartd over, een bedrijf dat via de niche machinebouw, metaal, elektro en installatietechniek afwisselend werk biedt met de zekerheid van een vaste baan en de juiste talenten op de juiste plaats brengt.

Een hart voor technische specialisten

Continu, met het hoofdkantoor gevestigd in Eindhoven, beschikt in Nederland over een netwerk van 14 kantoren. “De core business van Hartd vult perfect het portfolio van de bestaande gespecialiseerde diensten van Continu aan. Continu is actief als intermediair voor bouw en industrie en zorgt ervoor dat specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde en elektro- en installatietechniek aan de slag kunnen. We bieden een reeks van kwaliteitsvolle diensten aan. Elk jaar vullen we met succes meer dan 1500 functies in”, zegt Seth Winterscheidt, CEO van Continu.

De juiste man op de juiste plaats

Hartd heeft de laatste jaren vanuit het plaatsje Vorden vanuit een technische achtergrond van de oprichters een stevige reputatie opgebouwd als nichespecialist in de werktuigbouwkunde en elektrotechniek. “De juiste man op de juiste plaats, zit echt in ons DNA”, legt eigenaar Wouter Gudde uit. “ Wij maken ons hard voor al wie voor Hartd werkt. We hebben een mooie groei kunnen neerzetten door talenten kansen te bieden om zich te ontwikkelen en de baan te vinden waar ze al hun passie in kwijt kunnen. Onze waarden en onze filosofie vinden we ook terug in de manier waarop Continu zich profileert. We zijn er dan ook van overtuigd dat de aansluiting bij Continu voor onze werkenden een aanzienlijke meerwaarde kan betekenen om nog meer in te kunnen zetten op persoonlijke ontwikkeling en geluk op de werkvloer, zodat ook onze klanten daar maximaal voordeel kunnen bij halen. We rekenen erop dat ons samengaan een perfecte match is.

Versterking van de aanwezigheid in Nederland

House of HR breidt met deze acquisitie door dochterbedrijf Continu haar aanwezigheid in Nederland opnieuw naar een hoger niveau. “Onze benadering van de nichemarkten ligt volledig in lijn met de positionering van Hartd. Door de opname van deze nichespecialist in onze groep, versterken we opnieuw onze aanwezigheid in Nederland. En House of HR biedt de ondernemers van Hartd dan weer een forse groeitroef aan” verduidelijkt Rika Coppens, CEO van House of HR.

Over Continu

Continu vertolkt een toonaangevende rol in detachering binnen de sectoren bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek. Via haar ruim 200 interne medewerkers, verspreid over 14 kantoren (13 kantoren in Nederland en 1 in België-Genk), stelt Continu elke dag 1600 mensen te werk. In 2017 realiseerde Continu een geconsolideerde omzet van EUR 62 miljoen. In juni 2018 maakte Continu de overname bekend van MTénV. Met deze overnames en de eigen groei zal Continu in 2018 de grens van de 100 miljoen EUR overschrijden.

Over Hartd

Hartd heeft door het inzetten op kwaliteit en veiligheid én door een sterke focus op ontwikkelingsmogelijkheden een toonaangevende positie uitgebouwd in de sectoren machinebouw, metaal, elektro en installatietechniek. Elke dag stelt Hardt in deze vakgebieden een honderdtal technische specialisten tewerk. In 2017 realiseerde Hartd een geconsolideerde omzet van ruim 5 miljoen euro.  

Over House of HR

House of HR is actief in de HR. De 9 operationele companies hebben samen meer dan 500 kantoren, verspreid over 10 landen en realiseerden in 2017 een geconsolideerde omzet van 1,4 miljard EUR. Accent en Covebo zijn actief binnen specialist staffing, TimePartner en Zaquensis binnen general staffing. Abylsen, Continu, Redmore, TEC en Vialegis leveren diensten in de engineering & consultancy domeinen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Nederland

Ramses Peppinck/  CMO Continu, T. +31 6 2907 5367

België

Lieven Van Nieuwenhuyzen / Group CMO HoHR, T. +32 473 65 76 51

Gunther De Backer / Bizzcom, T. +32 475 903 909

 


Deel dit artikel: