Column: Warme appelflappen op een bijzondere locatie


 Terug naar nieuwsoverzicht

Column: Warme appelflappen op een bijzondere locatie

08 april 2019 |

Als recruiter, consultant, intermediair, adviseur word je vaak gezien als ‘een cowboy’ in de markt. Bureaus schieten als paddenstoelen uit de grond en kandidaten worden van alle kanten benaderd.

Hierdoor wordt detacheren al snel in een negatief daglicht gezet.. Erg jammer en daarom bewijs ik, adviseur Installatietechniek, het tegendeel. Want wat is er nou leuker dan langsgaan bij je projectmedewerker met verse warme appelflappen op een bijzondere locatie?

Ik ben met Jeroen in contact gekomen en hij vertelde dat hij opzoek was naar een uitdagende functie dichtbij huis en met veel vrijheid. Samen met hem ben ik meteen aan de slag gegaan. Na een aantal gesprekken en een meeloop dag verder was Jeroen er uit: Hij gaat beginnen als servicetechnicus bij Heijmans voor het onderhoudscontract bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. Heijmans heeft daar een contract voor al het onderhoud van de W-installaties en Jeroen is hiervoor nu mede-verantwoordelijk. Een uitdagende en mooie job die Jeroen meteen met beide handen heeft aangepakt.

Nu, bijna een jaar verder is Jeroen nog steeds werkzaam bij Heijmans en het werd weer eens tijd om even langs te gaan met wat lekkers. Ik ben samen met mijn collega Mike langs geweest bij Jeroen. Mike is net gestart als adviseur Installatietechniek en mocht meteen een kijkje nemen in de technische ruimte van het ziekenhuis. Erg leuk en leerzaam.

Mooi om te zien dat als Jeroen vertelt over de installaties je de passie en enthousiasme ziet. Wat is installatietechniek toch een mooi, onmisbaar vak en vaak nog onderschat. Want hoe zou het zijn als er geen perfecte luchtgehalte is binnen de OK’s? Of dat het te koud is in het restaurant voor de bezoekers? Zodra er een storing is, lost Jeroen het op! Jeroen heeft het erg naar zijn zin, hij is tevreden. En hier doe je het voor, om iemand gelukkig te zien bij zijn nieuwe uitdaging die je samen met hem hebt gerealiseerd. Dit geeft mij ook weer de wind mee in mijn carrière als adviseur bij Continu.

    

Wil jij ook een keer met Emilie in gesprek om jouw ambities waar te maken? Kijk dan eens bij haar vacatures of neem direct contact op!

 

 Emilie Bosch 
 Adviseur Installatietechniek bij Continu Breda

 M: 06 152 032 35 
 E: E.Bosch@continu.nl

 

 


Deel dit artikel: