Blogs & nieuws

Of je nou aan het oriënteren bent, midden in het sollicitatieproces zit of wilt doorgroeien binnen jouw vakgebied: wij hebben de tools voor jou!

> Luister tips - podcast Hello Work
> Lees onze blog - laatste trends, sollicitatietips en je loopbaan
> CV opstellen -
gebruik onze gratis CV-tool
> Lees het laatste nieuws
- van Continu Professionals 

oriënteren - solliciteren - ontwikkelen

Blogs & tools

Ben jij je aan het oriënteren, ga jij solliciteren of ben je al aan de slag bij je droombaan? Voor iedere situatie verzamelen wij de beste tips voor jou! Per categorie staan onze best gelezen artikelen voor je op een rij. Wil je op je gemak door het complete aanbod scrollenOok dat kan! Hier vind je al onze blogs

Onze top tips CV tool
Founding Partner

Continu & Padel

Wij geloven dat iedereen wil blijven groeien. In de sportwereld betekent groei dat je vandaag ergens beter in wilt zijn dan je gisteren was. En morgen weer beter dan je vandaag was. Zo zitten wij bij Continu Professionals ook altijd in de wedstrijd. Daarom hebben wij ook zo’n sterke klik met de sportwereld..

Lees meer over Padel
Continu professionals nieuws

Ons nieuws

Lees hier het nieuws van Continu professionals. We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events.

Het laatste Continu nieuws
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Continu professionals
& MVO

Soms betekent delen juist vermenigvuldigen. Daarom zoeken we actief naar manieren om ons succes niet alleen onderling, maar ook met de maatschappij te delen. Bij Continu Professionals werken we hard aan het realiseren van onze persoonlijke en zakelijke doelen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor ons een manier om ons werkplezier nog eens te vermenigvuldigen. De MVO initiatieven betekenen namelijk dat wij nog meer het verschil kunnen maken. Voor onszelf én voor een ander.

Lees meer MVO
Hello work

Dé podcastserie voor professionals & werkgever

Continu Professionals presenteert Hello Work! De podcast serie waarin collega's Tim en Maarten je meenemen in de arbeidswereld van onze professionals. Met in iedere aflevering boeiende onderwerpen en bijzondere verhalen rondom werk, ambitie, carrière en solliciteren. Luister je mee?

Luister onze podcasts Direct naar Spotify