Hello monteur

Als monteur vertrek je dagelijks vol goede moed richting een nieuwe klus. Geen dag is hetzelfde voor jou. Maar kom jij aan het eind van een dag hard werken tevreden thuis? Of heb jij ook altijd te weinig tijd en zijn je klussen onvoorbereid? Dat kan anders!

Uit onderzoek blijkt dat een fijnere werksfeer, mooiere projecten en betere arbeidsvoorwaarden de drie belangrijkste redenen zijn om een carrièrestap te maken. Hoe zit dat voor jou? Ben jij ook toe aan een nieuwe baan?

Direct naar alle monteur vacatures

>  Op naar je bus, ben jij tevreden met je klus?

Niet? Dat kan anders! Stel je voor, iedere dag naar een klus mét uitdaging. Daarvoor ben je toch de techniek in gegaan? Wil jij weer dat de dagen voorbij vliegen? Dat je na de klus tevreden naar huis gaat? Mooi, wij hebben namelijk projecten in alle soorten en maten beschikbaar.

>  Helaas, geen binding met de baas?

Dat kan anders! Als monteur ben je weinig op de zaak, maar altijd onderweg of bij een klant. Dáár is het werk te doen. Dat maakt het voor jouw werkgever lastig om binding met jou te houden. En andersom natuurlijk. Daarom helpen wij je om de baas te vinden waar je wél binding mee hebt.

>  Meer salaris? Weet dat je kans daar is!

Pak hem nu! Naast de gave projecten en leuke collega’s, snappen wij dat de schoorsteen ook gewoon moet roken. Vraag jij jezelf af of je ergens anders meer kan verdienen? Zonder in te leveren op werkzaamheden en collega's? Dat begrijpen wij maar al te goed!

Deze monteurs gingen je voor

En sluiten nu tevreden hun busdeur

"Binnen een week zelfs, ik weet het nog goed!"

Als je fluitend in de auto zit omdat je werk gewoon leuk is dan maakt reisafstand niet uit. Helaas was mijn vorige werk niet leuk genoeg. Daarom zocht ik via Continu Professionals naar een nieuwe baan dichterbij huis en die hebben we gevonden. Binnen een week zelfs, ik weet het nog goed! Hier zit ik echt op mijn plek. Samen met de productieplanner, ook via Continu Professionals gestart, mogen we nu het volledige proces naar een hogere kwaliteit tillen. En dat vertrouwen van de baas in jouw ideeën doet wonderen voor het werkplezier!

Henk Servicemonteur
"Open en eerlijke gesprekken"

Continu heeft mij erg correct geholpen met het vinden van een nieuwe uitdaging. De gesprekken waren open en eerlijk en ik ben zeer tevreden hoe de medewerkers mijn belangen hebben behartigd. Helaas was het dienstverband van korte duur, maar als het nodig is zal ik zeker Continu weer benaderen.

Paul Elektromonteur

Binding met je baas? Dat kan bij één van deze topwerkgevers!

Vacatures monteur

Bij ons vind je verschillende vacatures monteur. Van vacatures service monteur vacatures elektromonteur, vacatures onderhoudsmonteur tot vacatures mechanisch monteur. Vind hier je nieuwe uitdaging.

Service monteur ASML
  • Veldhoven
  • MBO
Monteur automotive -ASML
  • Veldhoven
  • MBO
Chef monteur ASML
  • Veldhoven
  • MBO
Verder in je carrière met Continu Professionals

Over ons

Wij zorgen ervoor dat je elke dag tevreden naar huis gaat. Wil jij meer voldoening uit je klussen halen? Wil jij meer betrokkenheid van je baas en collega's? Wil jij meer verdienen zonder in te leveren op werkzaamheden en collega's? Mooi, dat kan. Wij zijn er voor je om de stap daadwerkelijk te maken. 

Samen zetten we al je wensen en eisen kritisch op een rij en bespreken open jouw mogelijkheden in de regio. We kijken naar de persoon achter het CV en de cultuur van een bedrijf om een match te maken. Samen kijken we vooruit. 

Dus monteur, wacht niet langer en neem contact op met je regionale adviseur.

Tevreden naar je volgende klus