Jouw vakgebied

Werken in de procestechniek

Zonder jou staan we stil. Bijna alles om ons heen hangt samen met procestechniek. Van de auto tot aan de benzine. Van de printer tot aan het boek. Van de grondstof tot aan het product. Als professional in de procestechniek draai jij je hand niet om voor procesbesturing, robotisering en automatiseringOmdat procesindustrie dag en nacht draait, vind je het ook geen probleem om in ploegendiensten te werken. In het leven van nu kunnen wij niet meer zonder jou. En daarom hebben wij de meest uitdagende vacatures voor jou op een rijtje gezet. 

Bij ons vind je vacatures op MBO, HBO en WO niveau. Je vindt vacatures als proces operator, procestechnoloog of procesengineer. Waar je ook staat in je carrière, wij hebben een passende uitdaging voor jou beschikbaar op welk moment dan ook. 

Procestechniek vacatures

Operator 5-ploegen
  • Haps
  • Geen diploma vereist
Teamlid Productie
  • Oosterhout
  • MBO
Procesoperator
  • Oosterhout
  • MBO
Procesoperator
  • Oisterwijk
  • MBO
LUISTER NAAR DE WERELD VAN ONZE PROFESSIONALS

Hello Procestechniek

Met trots presenteren wij Hello Work. Dé postcast serie waarin Dominique Schreinemachers je meeneemt in de wereld van onze professionals. Met in iedere aflevering boeiende werkgevers en bijzondere verhalen over groei, ambitie en succes. Met in de #1 aflevering Hertog Jan.

Naar Hello Work
Referenties

Professionals aan het woord

Omdat ik niet kon vinden wat ik zocht, besloot ik het met hulp te proberen. Na een lang maar prettig kennismakingsgesprek lagen al mijn wensen op tafel. Ik kreeg een aantal vacatures aangeboden waarvan er één mijn voorkeur had. Op basis van het profiel wat van mij was geschetst werd ik uitgenodigd. Uiteindelijk werden dit 3 gesprekken welke constant werden begeleid. Ik ben aangenomen en heb het ontzettend naar mijn zin. Ik kan oprecht zeggen dat jullie het beste met mij voor hebben gehad.

Michael

Ik wist niet wat voor vervolgopleiding ik wilde doen toen ik mijn MBO-4 diploma had behaald voor Technicus Middenkader Mechatronicus. Ik besloot werkervaring op te willen doen toen ik via LinkedIn werd benaderd. Ik voelde mij direct op mijn gemak en kon snel bij bedrijven die mij aanspraken op gesprek. Inmiddels zit ik op mijn plek als onderhoudsmonteur bij een groot bedrijf!

Gijs

Er wordt vanaf moment één naar je geluisterd. In een gezellig en down-to-earth gesprek, besprak ik mijn C.V. en lichtte ik mijn toekomstdoelen toe. Mijn adviseur had direct een aantal werkgevers waar hij me voorstelde en een week later ging ik al op gesprek. Het was meteen raak! Ik zit op een fijne plek en ook nu nemen jullie nog de tijd om te kijken hoe het nu met mij gaat.

Ben
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen je graag om je groeiambities waar te maken. Onze adviseurs staan voor je klaar om jou op weg te helpen.

Neem contact op Onze adviseurs