Technisch detacheringsbureau voor bouw en techniek


Technisch detacheringsbureau

Detachering. De kernactiviteit van Continu, hét technisch detacheringsbureau van Nederland. Detachering kan op projectbasis. Continu zet dit met voorkeur in als springplank voor de medewerker naar een vast dienstverband. Op deze manier kunt u als bedrijf eerst een bepaalde, vooraf vastgestelde periode wennen aan een medewerker. En andersom natuurlijk. Daarna kunt u de projectmedewerker in vaste dienst nemen.

 

Wat is detachering? 

Bij detachering of detacheren huur je personeel in via een detacheringsbureau, zoals Continu. Dat betekent dat het personeel in dienst is van het detacheringsbureau. Bij een dergelijke constructie draagt de detacheerder, Continu dus, het werkgeversrisico en is feitelijk gezien ook de werkgever. In de meeste gevallen gebeurt dit op basis van een langdurige overeenkomst. Bijvoorbeeld op projectbasis of bij vervanging van (langdurige) ziekte of zwangerschapsverlof.

 

Voordelen van het technisch detacheringsbureau Continu 

  • Continu hanteert een all-in uurtarief. Alle werkgeverslasten, doorbetaling bij vakantie, feestdagen, bijzonder verlof en ziekte zijn voor rekening van Continu. U betaalt slechts de gewerkte uren.
  • De medewerker is in dienst van Continu, alle administratieve afwikkelingen worden door Continu verzorgd.
  • Continu werkt op basis van no cure no pay. Pas als een medewerker start, gaat u voor de gewerkte uren van de medewerker een uurtarief betalen.
  • U heeft géén onnodig tijdverlies door het uitbesteden van de werving & selectie.
     

Continu: Specialist in detachering voor bouw, techniek, infra en industrie 

We zijn als technisch detacheringsbureau gespecialiseerd in de bouw, techniek, infra en industrie. De adviseurs van Continu hebben nauw contact met toptalent in uw branche en regio. We passen onze dienstverlening altijd aan uw organisatie aan: uw wensen en doelen staan centraal.

 

Interesse?

Bent u benieuwd of wij de juiste medewerker kunnen vinden voor uw organisatie op detacheringsbasis? Die uitdaging gaan wij graag aan!