Historie


Continu is in mei 2010 ontstaan door de samenvoeging van Continu Engineering, DTI Engineering en Continu Office. Later, in september 2015, bundelt Continu haar krachten met The House of HR. We nemen je kort mee in de geschiedenis van Continu.  

Continu Engineering

Continu Engineering, sinds 1995 actief als arbeidsbemiddelaar op midden- en hoger kaderniveau in de bouwbranche. Kleinschalig en regionaal begonnen in Eindhoven, maar uitgegroeid tot een gerenommeerde landelijke partij op de bouwkundige en civieltechnische arbeidsmarkt.

DTI Engineering

DTI Engineering, vanaf 2004 intermediair op het gebied van personeelsbemiddeling van MBO-, HBO- en universitair opgeleide vakspecialisten in de disciplines werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek. 

Continu Office

Continu Office, vanaf 2006 intermediair voor kantoorpersoneel. Met name commercieel, administratief, financieel en secretarieel personeel. 

Continu

Continu, vanaf mei 2010 intermediair voor bouw en industrie. Door de strategische bundeling ontstaat één krachtige partij op het gebied van arbeidsbemiddeling. Als intermediair voor bouw en industrie houdt Continu zich bezig met detachering en werving & selectie van personeel binnen de sectoren bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatie techniek voor functies op MBO, HBO en WO niveau.

Onderdeel van The House of HR

Continu is vanaf september 2015 onderdeel van The House of HR (www.houseofhr.be). Met merken als Accent Jobs, Covebo, Abylsen, Logi-technic en Peak6 heeft The House of HR haar wereldwijde outsourcing diensten met Continu uitgebreid naar Nederland.