Dé podcastserie voor professional & werkgever

Hello Work

Continu Professionals presenteert Hello Work! De podcast serie waarin collega's Tim en Maarten je meenemen in de arbeidswereld van onze professionals. Met in iedere aflevering boeiende onderwerpen en bijzondere verhalen rondom werk, ambitie, carrière en solliciteren. Luister je mee?

 

Scroll naar beneden voor meer informatie en het bekijken of beluisteren van de podcast afleveringen.

Naar de playlist

#5 Werk en privé in balans


Hoe behoud je werk en privé in balans?

Maarten en Tim gaan het in de volgende aflevering hebben over hoe je de balans houdt tussen werk en privé : wat is een goede werk-privé balans? Hoe zorgen zij zelf voor die balans en welke tips geven ze jou mee?

#4 Hello Motivatiebrief


Is een motivatiebrief nog wel van deze tijd?

De eerste, vernieuwde Hello Work Podcast staat online! Deze week bespreken Maarten & Tim alle ins- en outs over het maken van een motivatiebrief. Wat moet je doen of wat moet je juist niet doen? Is een motivatiebrief nog wel van deze tijd?

 

Vrije bedrijfsvoering, vakbekwaamheid vergroten en succes binnen civiele techniek

#3 Hello MH Poly

Bard Louis (MH Poly), Elmar Gabrielse (Continu Professionals) gaan in gesprek met podcasthost Dominique Schreinemachers over de veelzijdigheid van MH Poly, out-of-the-box-denken in de Civiele techniek, de samenwerking met Continu Professionals en het vinden van de juiste kandidaat voor een functie.

 

Direct luisteren

Ongestoord podcast luisteren tijdens je pauze, lunchwandeling of in de luie stoel.

Duurzaam ondernemen en professionele ontwikkeling binnen familiebedrijf

#2 Hello Van Dorp

Host Dominique Schreinemachers stapt samen met Bas de Bruin (Van Dorp), Tristan van Putten (Van Dorp) en Wesley Hildebrand (Continu Professionals) in de wereld van de installatietechniek, bijzondere uitdagingen en het werken binnen een familiebedrijf.

Direct luisteren

Ongestoord podcast luisteren tijdens je pauze, lunchwandeling of in de luie stoel

Procestechniek, bierbrouwen en de juiste professional

#1 Hello Hertog Jan

In deze eerste aflevering van Hello Work schuiven Erik van Gaal van Hertog Jan en Robin Blans van Continu Professionals aan om te praten over: de zoektocht naar een nieuwe bierbrouwer, procestechniek en werken in een authentieke brouwerij.

Direct luisteren

Ongestoord podcast luisteren tijdens je pauze, lunchwandeling of in de luie stoel

Persoonlijk advies

Onze deur staat altijd open

Zeg hello tegen je ambities binnen de procestechniek. Kom er eens over praten. Onze deur staat altijd (en overal) open, wij staan je met alle plezier te woord.

Neem contact met ons op Vind jouw adviseur