Continu Executive

Executive search

Het werven en aanstellen van nieuwe leiders en managers die impact hebben op je organisatie, nu en in de toekomst. Dat is één van de belangrijkste uitdagingen waar elke Executive voor komt te staan. Het zijn namelijk de cruciale posities die richting en invulling geven aan het succes van jouw organisatie. De werving en selectie van zo’n professional is bij ons Executive team geen toevalstreffer.

Wij beginnen het traject altijd bij jou en jullie organisatie. Waar sta je? En minstens zo belangrijk waar wil je naar toe? Welke uitdagingen bestaan er in de markt en binnen je organisatie? Welke behoeftes komen daaruit naar voren? Dit zijn de keuzes waar ons Executive team zich dagelijks op richt.

Met behulp van onze bewezen methoden en toegang tot de juiste kandidaten leveren wij een belangrijke bijdrage aan het maken van deze keuze. Vanzelfsprekend werken onze Executive Search Consultants discreet, effectief en planmatig om jouw verwachtingen te overtreffen. 

 

Neem contact op

Professioneel en transparant

  

Bij de invulling van cruciale posities zoals directie, management en de specialistische rollen horen geen verrassingen. Met ruim 25 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling weten wij welke verwachtingen reëel zijn. Samen bepalen we wat jullie organisatie echt nodig heeft voor jullie specifieke vraagstuk. Daar baseren wij vervolgens onze beloftes op. En daar houden we ons ook aan. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent, welke investering er gevraagd wordt en vooral wat het jullie als organisatie gaat opleveren.

 

“Wij doen waar wij goed in zijn, zodat jij dat ook kan doen.”

Gert-Jan van Melis, Executive Search Consultants

Het succesverhaal van Synergo & Executive Search

Sinds het ontstaan van onze nieuwe dienstverlening in 2020 heeft Executive Search meerdere successen geboekt. Alles heeft een begin en de eerste opdracht werd succesvol afgerond bij Synergo. Hier lees je meer over het succesverhaal van Synergo en Continu Executive.

Wil je dit op een ander moment lezen? Download dan de PDF.

Download het succesverhaal
Executive search

In vijf stappen naar duurzaam succes

  1. We starten met een grondige analyse van de propositie, situatie en behoeftes van het bedrijf door informatie vanuit relevante stakeholders in de juiste context te plaatsen;
  2. Vanuit het verkregen succesprofiel starten we vervolgens met een gedegen kandidatenmarktanalyse waaruit de beste potentiele kandidaten worden geselecteerd;
  3. Met onze doeltreffende persoonlijke aanpak en expertise in executive assessments selecteren, interesseren en enthousiasmeren wij de juiste kandidaat;
  4. Bemiddelen is ons vak, wij zorgen ervoor dat jullie naar ieders tevredenheid elkaar uiteindelijk de hand kunnen schudden;
  5. Met een gedegen introductie, begeleiding en ontwikkelingsplan zorgen we voor een duurzaam succes van de professional in zijn of haar nieuwe functie. Succes gegarandeerd!

Klant aan het woord

 

“Wij zijn echt onder de indruk van de grondige werkwijze van Continu Executive. Het proces was zeer gedegen, waarbij we op elk moment wisten wat we konden verwachten en wanneer. In het opgestelde succesprofiel zat geen enkele blinde vlek of onduidelijkheid. Er werd goed geluisterd en onze behoefte is perfect in woorden gevangen.

Ondanks het gedegen proces, blijft het bijzonder hoe goed de aangedragen kandidaten bij onze organisatie passen. Het is indrukwekkend hoe jullie die éne persoon weten te vinden, die voor anderen gewoon onvindbaar is. Ook de nazorg is uitstekend, met regelmatig contact en ingeplande evaluatiemomenten. Alles overzien is Continu Executive van zo’n grote meerwaarde voor ons bedrijf, dat het de investering meer dan waard is.”

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Iedere langdurige samenwerking begint met een eerste kennismaking. Onze Executive Search Consultants komen graag bij je langs om onze werkwijze en dienstverlening verder toe te lichten. Neem vrijblijvend contact op via onderstaande gegevens.

Contact opnemen