Hello Engineer

Als engineer bedenk jij de toekomst. Je haalt jouw energie uit het bedenken, ontwerpen, ontwikkelen, testen en inbedrijfstellen van de meest innovatieve technieken. Wat er ook gevraagd wordt, voor jou is geen vraagstuk te moeilijk en geen technische uitdaging te groot. En dat is precies waarom jij deze baan hebt. 

Uit onderzoek blijkt dat persoonlijke ontwikkeling, betere arbeidsvoorwaarden en aansprekende producten belangrijke redenen zijn voor engineers om een carrièrestap te maken. Hoe zit dat bij jou? Haal jij nog voldoende energie uit je werk? 

Direct naar alle vacatures

Daar maak je het verschil mee

Jij bedenkt oplossingen voor dagelijkse én minder dagelijkse problemen. Daar maak je het verschil mee voor de wereld om je heen. Maar spreken je huidige producten je nog voldoende aan?

Blijf jezelf ontwikkelen

De ontwikkelingen binnen de techniek staan nooit stil. En jij als engineer dus ook niet. Je bent continu aan het bijleren om op de hoogte van de laatste innovaties te blijven. Toch?

Vraag en aanbod

Engineers staat steevast in de lijsten met meest schaarse profielen op de arbeidsmarkt. Jij bent dus zeer gewild! Past jouw pakket aan arbeidsvoorwaarden daar nog bij?

Carriérekansen

Deze professionals gingen je voor

En gaan nu tevreden naar huis

Continu heeft mijn afgelopen 3 jaar geholpen. Continu is een goede organisatie met aardige mensen die zorgen dat je aan de juiste baan komt. Ook zijn ze echt te vertrouwen omdat ze diep naar je wensen en ambitie kijken. Ik wil Continu nogmaals bedanken.

Pim

Waarom Continu? Omdat zij mij zo super hebben ontvangen en luisterden naar mij, daar werd ik enthousiast van en ze hebben alles snel geregeld! NU ga ik nog steeds met plezier naar het werk!

Ruud

Ik ben goed geholpen door Continu, er werd ook echt naar mijn wensen geluisterd. Ik heb voor Continu gekozen omdat het me zelf niet lukte een nieuwe baan te vinden.

Bart

Vacatures voor de engineer

Op zoek naar een engineer vacature? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van vacatures van project engineer en mechanical engineer tot software, sales en proces engineer. Vind hier je nieuwe uitdaging.

Automation Engineer
  • Oosterhout
  • HBO
Monteur automotive -ASML
  • Veldhoven
  • MBO
Projectmanager
  • Raamsdonksveer
  • HBO

Over ons

 

Wij zorgen ervoor dat je elke dag tevreden naar huis gaat. Wil jij meer connectie voelen met de producten die je ontwerpt? Of zoek je juist meer mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen? Het kan allemaal en wij zijn er voor je om die stap daadwerkelijk te maken.   

Samen zetten we al je wensen en eisen kritisch op een rij. Dan bespreken we jouw mogelijkheden in de regio. We kijken naar de persoon achter het cv en de cultuur van een bedrijf om een match te maken. Zo zorgen we ervoor dat je voor langere tijd op je plek zit.  

Wacht dus niet langer en neem contact op met je regionale adviseur. 

Naar jouw nieuwe uitdaging

Engineer

Een engineer is iemand die verantwoordelijk is voor het onderzoeken, plannen en berekenen van projecten waar in veel gevallen techniek een rol speelt. Vaak is dit ter ontwikkeling, verbetering of vernieuwing van een project of proces. De functie van engineer vind je in verschillende vakgebieden / specialismes waardoor het een erg divers beroep is. Zo kun je zoeken op een process engineer vacature, engineer vacature of kun je filteren op je vakgebied om bij de juiste vacature terecht te komen. 

Een software engineer is bezig met het ontwerpen en implementeren van onder andere applicaties en programma's en werk je als engineer binnen de ICT. Daar help je vaak externe klanten met software oplossingen. 

Wat doet een engineer?