Continu Verbeteren

Wij geloven dat iedereen wil blijven groeien. En groei gaat altijd om beter worden in iets. Die drijfveer zit in het DNA van Continu Professionals. We willen vandaag beter zijn in ons vak dan we gisteren waren. En morgen weer beter zijn dan vandaag.

Onszelf verbeteren begint bij weten wát er dan beter kan. En de makkelijkste manier om daar achter te komen is het simpelweg te vragen aan onze werkgevers en professionals. Daarom nodigen wij tijdens onze samenwerking én daarbuiten iedereen uit om ons te voorzien van feedback.

Laat een Google review achter

Kies jouw vestiging en laat ons weten hoe je de samenwerking ervaart

Selecteer jouw vestiging

Of laat jouw feedback achter via Indeed

En deel jouw ervaring over de samenwerking met ons, en de wereld.

Schrijf jouw review op Indeed

Daarom vragen wij feedback

Het vinden van een nieuwe baan of een nieuwe werknemer is een uitgebreid proces. Laat staan de ondersteuning die wij bieden tijdens je gehele carrière. Onze klanten en professionals komen daarom op heel veel verschillende momenten met ons in aanraking.

Boven verwachting willen presteren

We doen onze uiterste best en van alle contactmomenten zal het grootste gedeelte al geheel naar verwachting verlopen. Toch blijven we feedback vragen. Waarom? Omdat we bóven verwachting willen presteren. Van het eerste contact tot ver na de eerste werkdag. Dat kan alleen wanneer we de verwachtingen duidelijk in beeld hebben. Zo blijven we continu groeien in ons vak als arbeidsbemiddelaar.

Van feedback kan je leren

Lees wat anderen over ons zeggen

"Dàt onderscheidt een goede adviseur"

Wat niet direct opviel, maar wat gaandeweg het kennismakingsgesprek zeker duidelijk werd, was de manier waarop de adviseur me wilde leren kennen. Hij wilde weten wat ik voor iemand was en waarvan mijn klokje ging tikken. Dat willen in zekere mate veel recruiters maar hij vroeg door en dat hij daar ook daadwerkelijk iets goeds mee deed, bleek later. Ik was kritisch en had slechts in algemene zin antwoorden kunnen geven op zijn vragen. Toch legde hij me in de daarop volgende weken meerdere keren vacatures voor waarin ik steeds erg zuiver terugvond wat ik zocht en wat ik leuk vond. En dàt onderscheidt een goede adviseur: datgene leveren wat de klant zoekt. Zelfs als de klant niet precies weet wat dat zoal kan zijn.

Bastiaan Electrical Engineer
"Geen woorden maar daden!"

De manier van benadering vind ik prettig bij Continu Professionals. Ze denken mee en regelen het gewoon. Geen woorden maar daden! Er wordt snel en goed geschakeld. Jullie weten wat wij zoeken en wat bij ons past en komen regelmatig met geschikte kandidaten. De adviseur komt gemaakte afspraken en toezeggingen na. Daarnaast is ze een vrolijk, gezellig en fijn persoon in de omgang.

Anita HR manager