Nieuws uit jouw regio!


Carrière maken bij Heutink.

 Terug naar carrièretips overzicht

Nieuws uit jouw regio!

11 maart 2019 |

Heutink is een familiebedrijf met een no-nonsense benadering. In 1921 opgericht door de eerste generatie Heutink en nu 100 jaar later staan ze met de huidige directeur, Helmich W. Heutink, onder leiding van de vierde generatie. Vijf jaar geleden benaderde Continu dit mooie bedrijf voor een samenwerking, het grote netwerk van Continu was een van de redenen voor Heutink om de samenwerking aan te gaan.

Als intermediair voor bouw en industrie zorgen wij er al meer dan 20 jaar voor dat specialisten niet alleen een (nieuwe) baan krijgen maar een echte carrière. Ook bij Heutink kun jij terecht voor jouw carrière. Wat maakt werken bij Heutink dan speciaal? Wij vroegen het aan directeur Arjan van Herk.

“Heutink bouwt volgens de traditionele bouwmethode. Oftewel, wij bouwen ambachtelijk, steen voor steen. Traditionele bouw biedt meer mogelijkheden. Wij hoeven geen rekening te houden met prefab elementen en kunnen daardoor bijzonder flexibel ontwerpen en bouwen. Daarnaast hebben wij alle disciplines onder één dak: het architectenbureau, het bouwbedrijf en het servicebedrijf. Dit biedt vele mogelijkheden voor onze medewerkers. De functies zijn niet vast omrand en je bent van A tot Z betrokken bij het project.”

“Onze medewerkers voelen zich persoonlijk betrokken bij het ontwerp en de bouw van een woning. Wij houden de pootjes op de grond en staan midden in het bedrijf. Daardoor weten wij wat er speelt en kunnen wij makkelijk inspelen op de behoeftes van onze medewerkers. Je bent geen nummertje bij ons, wij investeren graag in onze medewerkers en bieden genoeg doorgroei mogelijkheden in de vorm van bijvoorbeeld opleidingen.”

“Bij ons werken medewerkers met verschillende disciplines en dat maakt werken bij Heutink juist zo leuk. We kijken niet alleen wat ons personeel vandaag kan, maar ook wat we in de toekomst aan kennis, ervaring en vaardigheden in huis moeten hebben.” – Aldus Arjan.

Ben jij enthousiast geworden van het verhaal van Arjan?

Neem dan contact op met Tim van Westerhuis voor de huidige vacatures.


Deel dit artikel: