De top 5 best gelezen artikelen voor professionals

2021 was een bewogen jaar waarbij we jou zoveel mogelijk wilden voorzien van tips en feiten over het werkveld. Benieuwd naar welke artikelen het afgelopen jaar het best gelezen werden? In het volgende overzicht zie je alles terug en kan je ze nog een keer goed nalezen.

1. Op sollicitatiegesprek? 9 gouden tips uit de praktijk

Als je gaat solliciteren, wil je natuurlijk dat de keuze op jou valt. Maar hoe zorg je daarvoor? Onze adviseur Luc Janssen geeft je tips om positief naar voren te komen tijdens het sollicitatiegesprek. Lees hier verder. 

 

2. Hoe schrijf je een motivatiebrief?

Een motivatiebrief geeft je de kans je CV te onderbouwen bij de werkgever. Vaak merken we dat sollicitanten het lastig vinden om de juiste focus in de brief aan te brengen. Omdat een motivatiebrief van belang is bij een sollicitatie, hebben wij alle belangrijke tips voor het schrijven van een motivatiebrief hier voor je op een rij gezet.

 

3. Zo weten recruiters jou feilloos te vinden op LinkedIn

Recruiters zoeken dagelijks op LinkedIn naar potentiële professionals voor interessante vacatures. Hoe zorg je dat je bij hen op de radar komt? En welke fouten moet je absoluut voorkomen? Wij onthullen alle geheimen.

 

4. 10 tips voor meer zelfvertrouwen op je werk

Mensen met veel zelfvertrouwen ervaren meer geluk in hun werk, nemen meer initiatieven en durven belangrijke beslissingen te nemen. En elke beslissing die je neemt, geeft richting aan de koers in je carrière. Maar hoe krijg je nu meer zelfvertrouwen? Lees hier de 10 tips. 

 

5. Leer ‘nee’ zeggen met deze 10 handige tips!

Je kunt natuurlijk niet zomaar overal ‘nee’ tegen zeggen. Maar je mag best wel een beetje kritisch zijn waar je ‘ja’ op zegt. Vind je dat lastig? Dan kun jij met deze tips leren hoe je van die eeuwige ‘ja’ een bevrijdende ‘nee’ maakt.