4 tips om jouw focus te behouden

Als tekenaar, calculator of engineer vind je het belangrijk om een werkplek tot je beschikking te hebben waar je rustig en gefocust werkt. Een groot deel van jouw werk zit 'm in het voorbereiden en nadenken over mogelijke oplossingen voor ruimtelijke of technische uitdagingen. Maar hoe behoud je die focus? Je leest het hier.

Lees hier de tips

Wist je dat...

We gemiddeld 566 keer per dag van taak wisselen? Dat is elke 50 seconden.

Een 80-gurige werkweek geen teken is van betrokkenheid of toewijding, maar een teken van inefficiëntie?

Vacatures Engineer, Tekenaar & Calculator

Op zoek naar een vacature als engineer, tekenaar of calculator? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van project engineermechanical engineer tot software en proces engineer. Ook staan er vacatures voor jou als constructeurmodelleur of tekenaar. Een beter beeld krijgen over wat doet een constructeur en wat doet een BIM modelleur? Blader er rustig doorheen en wie weet vind je vandaag nog jouw nieuwe baan.

Bekijk alle vacatures
Electrical engineer
  • Arnhem
  • HBO

Over Ons

 

Wij zorgen ervoor dat je elke dag tevreden naar huis gaat. Wil jij meer connectie voelen met de producten die je ontwerpt? Of zoek je juist meer mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen? Het kan allemaal en wij zijn er voor je om die stap daadwerkelijk te maken.   

Samen zetten we al je wensen en eisen kritisch op een rij. Dan bespreken we jouw mogelijkheden in de regio. We kijken naar de persoon achter het cv en de cultuur van een bedrijf om een match te maken. Zo zorgen we ervoor dat je voor langere tijd op je plek zit.  

Wacht dus niet langer en neem contact op met je regionale adviseur. 

Naar jouw nieuwe uitdaging