Wil jij ook bij een van deze werkgevers werken?

Snel naar
Founding partner

Continu & Padel

Wij geloven dat iedereen wil blijven groeien. In de sportwereld betekent groei dat je vandaag ergens beter in wilt zijn dan je gisteren was. En morgen weer beter dan je vandaag was. Zo zitten wij bij Continu Professionals ook altijd in de wedstrijd. Daarom hebben wij ook zo’n sterke klik met de sportwereld. Die connectie met sport laten we onder andere zien door sponsoring. 

Lees meer
Referenties

Wij helpen je groeien in je carrière

Of dat nu in salaris is, een betere balans tussen werk en privé of een nieuwe uitdaging. Niks is ons te gek. In de afgelopen jaren hebben wij vele professionals geholpen in het verwezenlijken van hun ambities. Deze professionals zeiden Hello tegen hun ambitie: 

Thomas Baks

Referentie Thomas Baks | Engineer bij BAM Energie & Water

Johan Gijsbers

Referentie Johan Gijsbers | Projectbegeleider bij BMW

Bart van Leeuwen

Referentie van Bart, Werkvoorbereider

Voor werkgevers

Ambities om te groeien met je bedrijf?

Als professionele sparringpartner helpen wij ambitieuze ondernemers om hun groeiplannen waar te maken in de bouw, infra, techniek, supply chain en publieke sector. Wij kennen de arbeidsmarkt al ruim 25 jaar en weten waar de kansen voor jouw bedrijf liggen. Samen hebben we het lef om jouw ambities vandaag nog waar te maken.

Hoe we dat doen? Door ons netwerk met jou te delen en jou hier altijd en overal toegang tot te bieden.

Vind jouw nieuwe collega via ons digitale platform Connect. Hier stellen we onze zorgvuldig gescreende professionals graag aan je voor. 

Ons netwerk, jouw nieuwe collega. Let's Connect! 

Meer informatie
Zeg hello

Wat betekent groei voor jou?

Zeg hello tegen je ambities. En kom er eens over praten. Onze deur staat altijd (en overal) open, wij staan je met alle plezier te woord.

Zeg 'Hello' Vind je adviseur